Slagbænke kan give nyt liv til boligen

Af Peter - 28 Jun 2022

Har du lyst til at gøre noget nyt?

Skal der ske noget nyt i din bolig og vil du lave lidt om på indretningen, men du har ikke lyst til at det skal være det helt dyre design og kan egentlig godt lide charmen ved gamle møbler? Så skal du læse med her. Du får nogle inspirationsideer til, hvordan du kan bruge dine gamle, antikke møbler. Det behøves ikke at være nyt – før det er godt og pænt. Du kan få meget glæde af eksempelvis en slagbænk på en helt ny måde.

 

Det er kommet på mode at tage de gamle møbler ind i sin indretning igen. Du skal ikke gå langt for at finde noget i et design, som du kan lide. Hvis du ikke har nogle gamle møbler stående, som du vil anvende i din indretning, kan du tage i genbrugen eller surfe rundt på Google. Der er mange muligheder i forskellige designs på forskellige hjemmesider.

 

Se dine gamle møbler på en ny måde

Det handler om at se nye muligheder. Nye muligheder i forhold til indretning, design og anvendelse. Mange antikke møbler eksempelvis en slagbænk eller et chatol kan købes med original maling og er ofte i forskellige træsorter – men de kan også være bemalet eller poleret. De behøves ikke at være kedelige eller blive anset som et gammelt møbel. Se mulighederne ved at købe en bemalet slagbænk og giv den en ny funktion.

 

Når du tænker på en slagbænk, tænker du sikkert – Hvad skal jeg bruge det til? Men der er mange måder du kan bruge en slagbænk på. Med deres hemmelige rum kan de blandt andet bruges i det kreative hjørne. Der er masser af plads til opbevaring af en masse små ting, så de er godt opbevaret og gemt af vejen for et mere nydeligt og minimalistisk hjem. Her kan eksempelvis også lægges et lammeskind eller en pude ovenpå – så har du dermed også siddeplads og opbevaring i samme møbel.

 

Du kan indrette dit eget hyggehjørne med en slagbænk. Find den slagbænk i det træ eller den farve som du ønsker, sæt den over i en hyggelig krog i din bolig og køb nogle puder og tæpper til at gøre det mere hyggeligt. Slagbænken kan eksempelvis placeres ved vinduet, hvor du kan sidde og nyde sollyset med en kaffe eller læse et magasin. For at gøre det mere hyggeligt kan du finde et bord der matcher slagbænken og sætte en plante derpå. Skab din egen stemning og gør din indretning personlig. Du kan hos Nohr Antik finde inspiration til dit hjem, da de har et bredt udvalgt af gamle antikke slagbænke der kan være med til at skabe nyt liv hjemme hos dig.