Køb en ny flagstang til haven – eller skift den gamle ud

Hos Fyns Flagstang Industri har de specialiseret sig i at sælge flagstænger, flag og tilbehør. De er derfor et oplagt valg, hvis du drømmer om at flage med Dannebrog i haven eller på sommerhusgrunden – eller hvis det bare er blevet tid til at skifte det gamle flag ud med et nyt.

Køb din første flagstang til haven

Hvis du skal investere i din første flagstang til haven eller sommerhuset, så er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Fyns Flagstang Industri forhandler modeller i 8, 10 og 12 meters højde, så du kan vælge lige netop dén, der passer i proportionerne til dit hus.

Hvor høj den skal være afhænger i høj grad af dine personlige præferencer, og hvor højt dit hus er. Bor du f.eks. i et enkeltplanhus, kan du i mange tilfælde nøjes med en model på 8 meter, hvorimod 8 meter typisk vil være for lavt rent proportionelt til et hus i flere etager.

Vælg kvalitetsmaterialer

Flagstænger er fremstillet i glasfiber, men du kan vælge forskellige materialer til støtten. Det sikrer, at du kan vælge dén, der matcher dit budget og dine ønsker ift. både holdbarhed og vedligeholdelse. Vælg f.eks. mellem:

  • Beton
  • Egetræ
  • Jerntræ
  • Rødt egetræ

Du kan enten købe flagstangen alene, eller du kan vælge at købe en samlet pakke, hvor du får alt med, som du skal bruge. Du kan f.eks. både vælge flagpakker med og uden opsætning.

Er det blevet tid til en ny flagstang?

Har du allerede en flagstang i din have, som blot trænger til at blive skiftet ud, har du også rig mulighed for det.

Du kan købe en helt ny flagstang hos Fyns Flagstang Industri med og uden montering. Hvis du ønsker det, kan de endda tage den gamle ned også. Du skal blot tilvælge nedtagning, når du bestiller i deres webshop.

Virksomheden tilbyder altid billig fragt og en leveringstid på kun 1 til 2 uger i hele Danmark. Derudover tilbyder de også prismatch, så finder du et lignende produkt til en lavere pris et andet sted i Danmark, matcher de prisen.

Du kan også få flag, vimpler og meget mere

Udover flagstænger kan du naturligvis også få dertilhørende flag og vimpler samt andet tilbehør. Du kan f.eks. købe en ny flagknop, en ny støtte eller en flagallé direkte i webshoppen. Derudover forhandler de også forskellige vippebeslag, lineholdere, liner og flagclips.