Thy metal tilbyder specialdesignede højbede

Af Peter - 09 Dec 2022

Magter du ikke at skulle lave en stor køkkenhave og holde den vedlige? Så få små overskuelige højbede fra Thy-metal i flere ståltyper og farver, herunder et sort højbed. Det er meget nemmere at vedligeholde et højbed end et kæmpe køkkenhaveareal. De er elegante, og et sort højbed passer perfekt til et minimalistisk hjem. Højbedene tåler det danske vejr, er lette at arbejde med og skaber struktur i haven. Vælg blandt de forskellige modeller på deres hjemmeside nu, få hurtig levering, og vær klar til foråret.

Få en overskuelig have med højbede i stål fra Thy-metal

Når du har en have med højbede, er det nemt og overskueligt at luge ét bed ad gangen. Den første fordel ved højbede er, at de planter, du ønsker ét bestemt sted, ikke breder sig til hele haven. Den anden fordel er, at du ikke skal bøje dig langt ned eller kravle på dine knæ, når du skal passe haven. Og endelig får du en stilfuld og struktureret have med højbede. Bestil dem på www.thy-metal.dk nu, så du er klar til sæsonen.

Du kan vælge højbede i galvaniseret, råt, malet eller lakeret stål, som alle kan holde til det danske vejr. De forskellige former, du finder som standard, er kvadratiske, rektangulære, L-formede, U-formede og S-formede. Du får standardprodukterne leveret i løbet af 1 til 5 dage. Har du selv kreative idéer, er der dygtige tekniske tegnere i virksomheden, som vil hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet.

Drømmer du om smukke blomster i et sort højbed?

Du ved med dig selv, at du ikke ønsker at bruge lang tid på at passe have, og derfor vil et højbed være en god idé for dig. Måske har du en minimalistisk stil, hvor du holder det meste i sort, og derfor kan du også vælge et sort højbed. Der er forskel på de sorte højbede, der er malede og lakerede. Så du skal sende dem en mail, hvis du ønsker et sort højbed, så du får den overflade, der passer dig bedst.

I et lækkert, sort højbed kan du plante netop det antal krydderurter, du har brug for til dine velsmagende retter. Du kan også dufte forårets, sommerens og efterårets farverige eller enkle blomster i de minimalistiske højbede, og du kan nyde din have på den afslappede måde, fordi du ikke skal bruge alt dit krudt på at luge.

Skal du have et sort højbed og/eller andre? Vælg din stil og overflade, og bestil nu på www.thy-metal.dk, så har du fået stillet dem op og fyldt jord i, når sæsonen starter.