Find et kontorbord som passer til dig og dine krav

Hvis man er en af dem, som bruger mange af døgnets timer bag kontorborde, er det vigtigt, at det passer til dig og din krop. Kontorborde er nemlig ikke bare kontorborde. De kan være for høje eller lave, og det kan være med til at påvirke din krop negativt, hvis det passer dårligt til dig. Det kan have konsekvenser for ens ryg, lænd, nakke og skuldre, og det kan lede til flere problemer såsom manglende koncentration og søvnproblemer. Det er derfor vigtigt, at man vælger et kontorbord, der passer til ens krop. Find design kontorborde til dine behov, hvor du kan finde kontorborde, som opfylder dine ønsker, så du undgår skavanker og kan bevare koncentrationen.

Undgå unødige skavanker med forkerte arbejdsstillinger

Gennem livet tilbringer vi mange timer dagligt ved borde, derfor er det en fordel, hvis vi indretter os ergonomisk, så man undgår unødige skader og skavanker ved forkerte arbejdsstillinger. En god position bag skærmen og papirarbejdet er derfor vigtigt. Kontorborde findes i et stort udvalg, hvor der er mange muligheder. Vælge det bord, som passer bedst til dig, så du kan arbejde mest effektivt.

Et hæve-sænkebord til arbejdet

Når man står op, styrkes ens sundhed. Det er sundt at stå op i løbet af en arbejdsdag, men det kan godt være svært at holde til det i længere tid. Men det er en god idé at huske på at stå op i løbet af en arbejdsdag. Så hvis du ønsker at styrke din sundhed og sidde mindre ned, så rejs dig op, bliv stående og gør det ofte. Et godt redskab kan være et hæve-sænkebord, som giver mulighed for at arbejde koncentreret både stående og siddende, hvor man kan få den højde, som passer lige netop til en. Kontorborde med denne funktion er en god løsning.