Træning der giver storre velvære i hverdagen

Af Peter - 28 Nov 2022

Træning er godt og sundt. Når man træner handler det om, at man kan mærke træningen gennem større velvære i hverdagen. Hos FTO får man denne mulighed. I fællesskab med andre får man trænet, men hvor vigtigheden er dig og din krop. Hvis man har pådraget sig en skade, kan det være svært at komme afsted til træning, da det kan gøre ondt, og man ikke vil blive mere skadet, men hos FTO kan man godt træne, selvom man har en skade, har tilbagevendende skavanker eller blot har brug for velvære i ens dagligdag. Der bliver taget hånd om en. Der er flere forskellige former for træning, man kan prøve. Der er både holdtræning, personlig træning og træningsforløb af forskellige varighed.

Forebyg lidelser i kroppen

Med FTO får du motion i hjertet af Odense. Det er en anderledes og moderne træning, hvor der er mulighed for behandling. Det kan være en fordel at røre sig, hvis man har nogle skavanker. Fysioterapi er behandlingsmetoder eller aktiviteter, som hjælper en med at fungere bedst muligt. Det kan være med til at forebygge eller behandle lidelser i kroppen. Hvis man gerne vil benytte sig af FTO, behøver man ingen lægehenvisning.

Få et tilrettelagt træningsprogram

Hvis man er ny i at træne, kan det godt være svært at vide, hvad man skal gøre, og hvordan man belaster kroppen mindst muligt. Der er mange øvelser, hvor det er vigtigt, at man står korrekt, ellers kan det gøre mere skade end gavn. Det er muligt at få et nøje sammensat træningsprogram, som egner sig til de udfordringer, man har i hverdagen. Træningsprogrammet gælder uanset, om man er skadet, har skavanker eller har brug for mere velvære i dagligdagen. Så kom godt i gang med FTO, det kan gøre noget godt for din hverdag og give mere overskud.