First Floor CPH tilbyder en New Yorker væg

Hos First Floor CPH finder du nogle af Danmarks flotteste vægge. Det er lige fra en moderne og klassisk New Yorker væg til en helt almindelig glasvæg. En New Yorker væg og en glasvæg kan bruges i alle husets rum, hvad end det så er til en klinik, til køkkenet, til gangen, som walk-in eller lignende.

Få en moderne New Yorker væg fra First Floor CPH

En New Yorker væg er en moderne væg, der er lavet af glas og i jern. Denne type væg giver dit hjem et mere moderne og stilrent udseende. En New Yorker skillevæg i jern og glas er også meget nem at rengøre, da den er lavet af glas.

Fordelen ved en New Yorker væg er ligeledes, at den kan skærme af for både lyde og lugte. En New Yorker væg er derfor perfekt til klinikker, da den kan skærme af for støj fra venteværelset. Den er også perfekt til køkkenet, da den kan skærme af for lugte fra madlavningen, ligesom den også er perfekt til gangen, da den kan skærme af for lugte og støj fra andre rum i huset.

Som sagt finder du en New Yorker væg til stort set alle huset rum og afkroge. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få. Du er altid mere end velkommen til at kontakte First Floor CPH i forbindelse med forespørgsler på en New Yorker væg.

En smuk glasvæg passer til alle husets rum

Ligesom med New Yorker vægge, kan du finde en glasvæg, du kan have i hvert af husets rum. Det kan være en bestemt glasvæg til brusekabinen på badeværelset eller en glasvæg som dør ind til et mødelokale.

Modsat kan en glasvæg også være en glasdør. Det kan være, at du gerne vil have en glasdør mellem køkkenet og stuen eller mellem gangen og stuen – eller noget tredje. På den måde kan du have et åbent køkken, der samtidig er adskilt fra stuen, så man ikke forstyrrer dem i stuen.

Er du interesseret i en glasvæg eller i en glasdør, så er du altid mere end velkommen til at skrive eller ringe ind til www.firstfloorcph.dk. Lad dem vide, at du sidder med en tanke om at få opsat en glasvæg eller en glasdør i dit hjem. De er altid åbne for at komme forbi dit hjem, tage en snak om dine behov og forventningsafstemme. Så smut ind forbi hjemmesiden www.firstfloorcph.dk i dag, og vær ét skridt tættere på drømmen.