Køb Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel

Har du brug for at varme hjemmet op eller måske spåner til stalden, så bør du tage ind forbi Jysk Biobrændsel. De har nemlig dette og mere, der gør det muligt for dig, at få gode og effektive produkter til billige priser. Du finder derfor Heatlets træpiller og spåner til hest, der er helt uden splinter.

Jysk Biobrændsel har certificerede Heatlets træpiller

Det er utroligt vigtigt, at du kan varme hjemmet op, når vinteren melder sin kolde ankomst. Du kan hos Jysk Biobrændsel finde Heatlets træpiller til pillefyr, der sikrer dig en god og effektiv varme. Heatlets træpiller er meget populært grundet den høje kvalitet. Derudover er Heatlets træpiller og ENplus A1 certificeret og gennemgår løbende kvalitetskontrol for at sikre, at pillerne er i høj kvalitet. Foruden dette er de også FSC certificeret. Du er desuden sikret at Heatlets træpiller er 100 % savsmuld og træspåner, der presses sammen under højt tryk. Det frigiver det naturlige bindemiddel, så der er ingen lim eller andet kemikalie i. Når du bestiller Heatlets træpiller kan du få dem i enten 6 mm eller 8 mm. Derudover er der også både standard, premium og premium plus. Bestil dine Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel, og hold varmen til vinter.

Bestil spåner til hest med flerstykspris

Foruden træpiller findes der også spåner til hest hos Jysk Biobrændsel. Spåner til hest er fremstillet af gran og fyr og er mellemgrove. Selvom de er mellemgrove, vil der dog ikke være splinter i spånerne, der kan være irriterende og ubehagelige for hesten. Da spåner til hest er grove, har de også en meget høj sugeevne. De trækker derfor fugt af enhver art til sig, så der ikke ligger en pøl i boksen. Spåner til hest er lyse, og det giver også mere indbydende og lyst miljø i boksen. Du får desuden en let rengøring, hvor du kan fjerne hestepærer dagligt og våde pletter efter behov. Du kan bestille spåner til hest til fordelagtige flerstykspriser, der helt sikkert er en god ide, uanset hvor stor stalden er. De kommer i sække af 25 kg med 18 styk på en palle. Du kan dermed selv finde ud af, hvor meget du skal bruge, alt efter hvor mange bokse, der skal fyldes med det, og hvor store boksene er. Tag ind forbi www.jyskbiobrandsel.dk, hvis du har brug for et godt underlag til hesteboksen.

Jysk Biobrændsel er den rette forhandler for dig, der søger kvalitet til lave priser. De leverer inden for 2-5 hverdage.