Find den rigtige krukke til dine planter

Vinteren er over os, og der er mange planter og blomster, som ikke er skabt til de kolde dage og de mørke nætter. Det er derfor tid til at tage dem indenfor. De er nemlig også med til at skabe et godt og sundt indeklima. Men vær opmærksom på, at ikke alle krukker er lige elegante, og ikke alle planter passer til alle krukker.

Dansk design med italiensk ler

Designet fra berg krukker er værd at tjekke ud, hvis man er på krukkejagt. Bergs krukker er blevet meget populære de seneste par år på grund af deres store udvalg af størrelser og design. De bedste krukker er dem, som ikke bare er en beholder for din plante eller blomst, men som i sig selv er et designmæssigt element i din bolig, som man ikke behøver skamme sig over, står fremme. Dem kan man blandt andet finde hos Bergs krukker. Deres stilrene og danske design passer perfekt ind i de fleste rum, men fungerer mindst lige så godt på altanen, terrassen eller i baghaven.

Krukker er ikke kun til planter

Mange bruger også krukkerne til at lave dekorationer i. I efterårs- og vinterperioden er det oplagt at bruge de lidt bredere krukker som grundlag for en flot udsmykning med grankogler og mos eller en hyggelig juledekoration til kalenderlyset. De lidt større og rustikke krukker gør sig godt til udendørs brug eller til en stor stueplante i hjørnet, hvorimod de mindre krukker er perfekte til borddekorationer eller til blomsten i vindueskarmen.

Man kan både få glaseret og matte krukker i flere forskellige farver, så der er gode muligheder for at finde noget der passer til dit hjem. Så hvis du er på udkig efter en flot krukke til dine planter, som ikke bare er en beholder til jord, så gå på opdagelse i Bergs krukker.