Find en New Yorker dør eller en New Yorker skillevæg til hjemmet på firstfloorcph.dk

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af indretningen derhjemme, så bør du bestemt overveje at tage et kig på produktudvalget hos First Floor CPH. Den danske designvirksomhed og producent har nemlig udviklet et bredt katalog af stålinventar og -møbler, der kan tilføre noget helt unikt til dit hjem.

Du får stilrent design med en New Yorker dør

Glas og stål er måske ikke de første materialer, man forestiller sig at kombinere, når man skal indrette hjemmet med nye døre, men hos First Floor CPH har de tænkt ud af boksen og skabt en række smukke døre i netop disse materialer. En moderne New Yorker dør på den måde ikke blot er med til at sprede lys, men kan ofte også få rummene til at virke større. I modsætning til døre i træ eller lignende materialer, stopper en New Yorker dør nemlig ikke øjet, men lader såvel beboere som gæster se videre ind i det næste rum. På samme måde kan lyset også sprede sig uhindret fra rum til rum. First Floor CPH tilbyder desuden en række forskellige muligheder i forhold til designet, som gør, at hver enkelt kunde kan skræddersy deres nye New Yorker dør i forhold til deres behov og det rum, døren skal fungere i. De har nemlig døre til alle huset rum – inkl. badeværelset – og til virksomheder og kontorbygninger.

Gå skridtet videre med en New Yorker skillevæg

På samme måde kan du med en New Yorker skillevæg skabe grænser og inddelinger i dit hjem uden at gå på kompromis med lysindfaldet – og så bidrager væggen desuden til æstetikken i rummet. Den særlige kombination af glas og stål lader nemlig lyset passere, selv hvis du vælger en version med matteret glas, men den lader dig skærme af for både lyd og lugt, hvis du f.eks. bruger skillevæggen i nærheden af køkkenet eller soveværelset. En New Yorker skillevæg er på den måde en både flot og praktisk tilføjelse til hjemmet, og du har mulighed for at skræddersy den yderligere, alt afhængigt af hvilken type glas du vælger. Produkterne fra First Floor CPH fås nemlig også med lyddæmpende glas eller termoglas, der bidrager til at skabe netop de forhold, du ønsker derhjemme.

Lyder det som den rigtige løsning for dig? Så besøg hjemmesiden på firstfloorcph.dk allerede i dag. Der kan du nemlig læse meget mere om de forskellige muligheder og samtidig også se billeder af både New Yorker dørene og New Yorker skillevæggene. Det gør det meget nemmere at vurdere, hvordan den smukke kombination af glas og stål vil passe ind i dit hjem.