Sådan indretter du din bolig uden grimme ledninger

Hvis der er noget, der kan ødelægge æstetikken og indretningen i en bolig, så er det grimme ledninger der hænger eller ligger og flyder over det hele. Ledninger kan få selv de mest velindrettede og ryddelige boliger til at fremstå rodede og uoverskuelige. Der er dog heldigvis hjælp at hente. I dag er det nemlig muligt, at benytte batterier til at drive en lang række af de elektriske apparater, som vi bruger i hverdagen.

Fremtiden er ledningsfri

Den teknologiske udvikling har gjort, at flere og flere produkter bliver ledningsfrie – nemlig ved i stedet at bruge batterier. Alligevel er der mange, som stadig har apparater i boligen, som har ledninger, selvom der faktisk findes batteridrevne alternativer.

Batteridrevne lamper

Batteridrevne lamper er et godt eksempel på et produkt, vi alle har i vores hjem, som ikke længere nødvendigvis behøver en ledning. Det smarte ved batteridrevne lamper, udover at du slipper for at se på ledningen, er, at du kan tage dem med rundt, så du altid har lys der, hvor du har behov for det. Du kan således også tage lampen med ud på terrassen eller ud i værkstedet, eller hvor du nu har behov for lidt ekstra lys.

Batteridrevne højtalere

Højtalere er et andet eksempel på et produkt, som man ligeledes kan få uden ledning, men i stedet med batterier. Med en batteridreven højtaler skal du aldrig mere undvære musik, da du kan tage højtaleren med lige derhen, hvor gerne vil høre musik, radio, podcast eller andet. Du slipper desuden også for at trække ledninger rundt i hele huset og ødelægge indretningen, når du i stedet bruger en batteridreven højtaler.

Andre batteridrevne produkter

I dag kan man også få DAB-radioer med batterier, som ikke skal tilsluttes stikkontakten, samt batteridrevne varmeblæsere og ventilatorer og meget, meget mere.

Du kan købe dine batterier til dine ledningsfri produkter hos batteri-butik.dk.