Sådan husker du sikkerheden ved gør-det-selv projekter i hjemmet

Mange af os elsker at udforske nye boligideer for at forbedre vores hjem. Dette er en hobby for mange og en engangsting for andre. De fleste af os ender dog på et tidspunkt i et gør-det-selv projekt i hjemmet. Gør-det-selv projekter kan være sjove at kaste sig ud i, men det er også vigtigt, at du husker sikkerheden. Derfor kigger denne artikel nærmere på hvordan du kan gøre netop dette, så dit gør-det-selv projekt ikke ender med, at du får uhensigtsmæssige skader e.l. Læs med nedenfor, hvis også mener, at sikkerhed kommer først!

Derfor bør du bruge et stillads

Hvis du ikke ved hvad et stillads er, kan du her få en lyn-guide. Et stillads fra f.eks. brunsgaard, er en stålkonstruktion, som tillader sig at lave arbejde i højder på en sikker måde. De fleste bruger en stige, når de f.eks. skal male, rense tagrende eller ordne taget. Dette er dog ikke altid det bedste, da en stige kan være ustabil og resultere i, at du falder. Et stillads står til gengæld fast på jorden og er nemt at opføre og folde sammen igen. Er du på udkig efter dette redskab, er brunsgaard et muligt valg for dig, hos brunsgaard.as kan du finde netop det stillads, som passer til din opgave.

Beskyt dine knæ – tænk på fremtiden

Mange opgaver i hjemmet kræver, at du sidder på dine knæ. Måske er du ikke så sart og tænker, at du godt kan klare lidt smerte i benene for at få opgaven klaret. Sådan bør du dog ikke tænke. Tænk i stedet fra det perspektiv at dine ben og knæ skal holde resten af livet. Brug derfor knæbeskyttere under dit arbejde og oplev også, at du rent faktisk nyder arbejdet mere.

Gør ikke disse ting indenfor

Vær også opmærksom på, at visse maler opgaver og andre opgaver, som indeholder kemikalier, som skal klares udenfor!