Persienner er en fantastisk måde at blokere for solen på

Persienner er en fantastisk måde at blokere for solen på, samtidig med at du stadig kan bevare fuldt udsyn. De er nemme at rengøre og kan tåle lidt af hvert – hvilket gør dem praktiske og funktionelle. Virksomheden har mange forskellige modeller i standardstørrelser samt skræddersyede persienner, der fås i to størrelser; 25 mm og 50 mm. Deres persienner leveres med børnesikret snoretræk i højre side, og fås i hvid, sort, sølv og aluminium. Montering af deres persienner er let, uanset om du monterer dem på loftet eller på væggen. Desuden har de videoguides, der viser dig, hvor nemt det er at måle og montere. Tjek dem ud i dag og se, hvor nemt det er for at få de perfekte persienner til dit hjem.

 

Hvis du vil have persienner, der dækker vinduet helt, skal du vælge en størrelse, der er lidt bredere end vinduet

Hvis du vil have persienner, der dækker vinduet helt, skal du vælge en størrelse, der er lidt bredere end vinduet. På den måde behøver du ikke at justere persiennerne; du kan bare sætte dem op. Det mest elegante resultat opnås, hvis persiennerne er monteret inde i selve vinduesrammen. Hvis dine vinduer har en standardbredde, kan du ånde lettet op, for de har lige præcis hvad du mangler. Det kan dog være, at vinduet ikke følger de sædvanlige standarder, og i så fald skal du tilpasse persiennerne.

 

Køb persienner som du gerne vil have dem

Der er ingen tvivl om, at aluminiumsgardiner er de mest udbredte her i landet. Dette skyldes sandsynligvis flere faktorer, men den afgørende er uden tvivl prisen, som er overraskende lav. De fleste vælger den hvide model, men hos Aurora cph kan du også få din persienne i sort eller sølv/aluminium. Jalousier i aluminium er kendetegnet ved deres lethed, hvilket naturligvis letter både montering og betjening i de tilfælde, hvor jalousien skal være helt oppe. Lamellerne er desuden meget tynde, så den opløftede persienne kun dækker en lille del af vinduets overside. Derudover giver aluminiumsgardiner god lysregulering og privatlivets fred. Find det helt perfekte til dine behov lige her.