Forlæng udendorssæsonen

Af api-user@api.flavo.io - 26 Sep 2022

I Danmark lærer vi virkelig at sætte pris på sommervarmen og sommerens lange, varme aftener på terrassen, for når varmen langt om længe er der, er det bare med at udnytte den. Inden først efteråret og siden vinteren kommer med kulde og blæst og i det hele taget noget vejr, som ikke ligefrem er indbydende overfor ophold udendørs. Hvis man nu bare kunne forlænge udendørssæsonen, så man kunne sidde udenfor en større del af året.

Med terrassevarmere får du brugt terrassen en større del af året

Som du måske har gættet ud fra denne underoverskrift, kan en løsning på ovennævnte problemstilling være at anskaffe dig en terrassevarmer, som du nok kender dem fra caféer med udendørsservering. De har i hvert fald bredt sig rundt omkring i landet. Så hvorfor ikke også nyd varmen fra en stående terassevarmer, når du er hjemme? Det koster vel at mærke en del i strøm, så det skal du lige være opmærksom på, men de for tiden utroligt høje energipriser normaliserer sig forhåbentligt på et tidspunkt inden alt for længe. Desuden kan du minimere udgifterne ved at lave et hyggehjørne på terrassen, f.eks. med et sofahjørne og en form for mere eller mindre isolerende afskærmning, så den dejlige, varme luft ikke blot siver ud i atmosfæren, før den har gjort gavn.

Varmere tøj

Det kan måske virke som et lidt åndssvagt, selvindlysende forslat, at du bare kan tage noget mere tøj på, hvis du også vil være udenfor, selvom det bliver koldere udenfor. Men det passer jo faktisk! Med en lækker hygge-sweater, evt. suppleret med en jakke og et tæppe (og en terrassevarmer), er der ikke mange undskyldninger for ikke at have en masse hyggestunder udenfor i den friske, rene luft længere. Så kan du hygge dig med en kop efterårste og flotte farver og måske hyggelige spil på terrassen i lang tid.