Få mest ud af dine vægge

Væggene i dit hus bliver ofte overset, når det kommer til at indrette dit hjem. Men det er ærgerligt, for der er utrolig mange muligheder og meget plads at boltre sig på. Så vent med møblerne for en stund og undersøg, hvordan dine vægge kan hjælpe dig med at et fantastisk smukt hjem. Der findes mange steder, hvor du kan få disse ting, men den nemmeste løsning er hos wallshop.dk – alt til væggen, som du får brug for.

Billedvæg

Billeder på væggene ser godt ud, men hvorfor ikke gå skriftet videre og lav en hel billedvæg? En billedvæg giver et utrolig interessant udtryk til dit hjem, og giver dig mulighed for at udtrykke din smag gennem kunst. Det kræver også mindre arbejde end f.eks. maling af væggen, og derudover giver en billedvæg også flere muligheder for forskellige motiver og stilarter. Du kan eksperimentere med opstillingen og hvordan hvert billede skal hænge i forhold til hinanden, så du får lige den billedvæg du ønsker.

Spejle

Har du nogensinde kigget på spejlsalen i Versailles, et dansestudie eller et fitnessrum i dit lokale træningscenter og tænkt, at det godt nok var et stort rum? Halvdelen af dette er et synsbedrag og skyldes spejlene. Spejle er en smart måde at få et rum til at se større ud end det er. Dermed ikke sagt, at du har brug for at fylde en hel væg ud med spejle fra gulv til loft. Mindre, meget mindre er rigeligt og kan tilføre noget luft til din stue, entre eller værelse.

Træpaneler

I stedet for billeder og spejle kan du også gå i en mere utraditionel retning og dekorere dine vægge med træpaneler. Dette er en meget moderne og stilren dekoration, som bringer naturlige materialer i dit hjem. Du får også et interessant farvespil om aftenen, så lyset brydes i panelerne.