Sådan kan hulmursisolering gavne din økonomi

Energipriserne stiger, og du skal bruge flere penge på at varme dit hus op, især hvis du bor i et ældre hus med en dårlig energimærkning. Heldigvis er du ikke fortabt, for med en enkelt investering kan du sænke mængden af penge som du bruger på energi og varme, samt hurtigt tjene denne investering hjem. I denne korte oversigt får du indblik i hvorfor Hulmursisolering haderslev kan være noget for dig.

Hvordan foregår hulmursisolering?

I mange ældre huse består murene faktisk af to parallelle mure med et – til tider – tomt mellemrum imellem. Ved at bore et hul ind til mellemrummet, kan man derefter sprøjte isoleringsmateriale ind. Nogle huse kan have mørtelrester og sten i mellemrummet, hvis murene i sin tid havde gjort et sløset arbejde. I det tilfælde skal disse rester fjernes, før isoleringsmaterialet kan sprøjtes ind. Det kræver selvsagt lidt mere arbejde, men er uden tvivl stadig investeringen værd.

Fordele ved hulmursisolering

Der er flere fordele ved isolering af hulmure, den største og primære fordel for dig er besparingen på energi og dermed penge. Isoleringen holder bedre på varmen og forhindrer det i at forsvinde ud gennem murene. På den måde skal du bruge mindre energi på at varme det samme hus op, hvilket sparer dig penge. Derudover hjælper du også miljøet, da et mindre energiforbrug udleder mindre CO2.

Hurtigt afkast på din investering

Isolering af dine hulmure er en af de billigste og mest effektive måder at spare penge gennem isolering. Bor du et sted, hvor prisen på varme er høj, kan du rent faktisk tjene din investering hjem på mellem 2 og 4 år. Bor du et sted, hvor prisen er lav, kan det tage op til 10 år. Dermed kan du hvert år spare tusindvis af kroner, som i stedet for at gå til energiselskabet, ender i din lomme.