Havehobby dk tilbyder græsfrø og el terrassevarmer

Af api-user@api.flavo.io - 26 Aug 2022

Havehobby.dk er klar med et glimrende udvalg af ting til haven, f.eks. græsfrø til hvis man skal plante ny græsplæne. Til kølige aftener, hvor man stadigvæk gerne vil sidde udenfor, vil en el terrassevarmer egne sig glimrende. Vil du vide mere om butikken og deres katalog med ting og sager, kan du læse mere om det hele i artiklen herunder.

Plant græsfrø i haven med hjælp fra Havehobby.dk

Har I besluttet jer for, at der skal sås en ny græsplæne derhjemme, kan man med fordel starte hos www.havehobby.dk. Her har de nemlig samlet et godt udvalg af frø til ny græsplæne, eller til hvis ens nuværende græsplæne er ved at se lidt trist ud og trænger til lidt forstærkning. Butikken har virkelig mange typer græsfrø på lager lige nu, så der vil helt sikkert også være en type, som passer godt til jeres have. Hvis man ikke ved så meget om valg af græsfrø, skal man ikke fortvivle. Man kan nemlig bare henvende sig til kundeservice på hjemmesiden, som helt sikkert gerne vil hjælpe én med at få valgt de helt rigtige græsfrø. De ved en masse om haver og planter, og de er samtidig flinke at snakke med. Ud over græsfrø til plænen, finder man også tilbehør og relaterede produkter i kategorien, f.eks. gødning til plænen.

Med en el terrassevarmer får man hyggelig stemning

Alle kender vist til den slags aftener i sommerhalvåret, hvor det bliver noget koldt at sidde udenfor om aftenen. Men det betyder jo ikke, at lysten til at sidde ude og nyde et glas rødvin i godt selskab også forsvinder. Heldigvis kan man købe en smart el terrassevarmer hos Havehobby.dk, som sørger for, at man kan sidde udenfor i længere tid uden at fryse. Butikken har flere typer el terrassevarmere klar til levering, både en smart model til at have stående på havebordet, en model til ophængning på mure samt en hængemodel. Valget er dit, alt efter hvad der lige egner sig bedst til din terrasse. Derudover finder man bl.a. også beslag til ophængning af el terrassevarmer, covers til dem med mere.

Besøg eventuelt selv Havehobby.dk, og få en fornemmelse for de mange spændende produkter i kataloget. Ud over el terrassevarmer og græsfrø kan du bl.a. også købe lyskæder, overtræk til havemøbler og meget mere. Priserne er holdt på et kundevenligt niveau, og samtidig sikrer et højt  niveau af kvalitet, at man gør en god handel.