Modern Lamps har masser af retro lamper

Find alt fra Arne Jacobsen til Christian Dell hos Modern Lamps. Modern Lamps forhandler retro lamper og designmøbler i god kvalitet til endnu bedre priser. Disse er alle restaureret af kompetente medarbejdere med passion for både kvalitet og designhistorie. Læs mere om det store udvalg herunder eller på www.modernlamps.dk.

Find stilfulde retro lamper hos Modern Lamps

Retro lamper fås fra et utal af designs og i et utal af farver og former på www.modernlamps.dk. Det store udvalg af retro lamper omfatter nogle af markedets smukkeste, der kun bliver mere populære med årene. Det er derfor et solidt udvalg af retro lamper fra anerkendte mærker og designere, der er at finde i den store webshop og i butikken på Østerbro. Retro lamper er generelt populære indkøb til hjemmet eller kontoret, idet de ofte enten passer perfekt i forlængelse af det allerede eksisterende interiør eller står i flot kontrast. De helt rigtige retro lamper kan nemlig være med til at tilføre et friskt pust til din dagligstue, lidt stil til kontoret eller bare gøre ethvert rum mere spændende eller indbydende, hvor end de hænges op. De mange ikoniske modeller dækker blandt andet designs fra Christian Dell, italienske Murano og danske PH. Du er derfor altid sikret et sortiment, der omfatter mange forskellige typer smag for indretning.

Bliv inspireret af fransk stil med en Jieldé lampe

En Jieldé lampe er ligeledes en del af det store udvalg af retro lamper. En Jieldé lampe er den kendte franske industrilampe, der så dagens lys i Frankrig omkring starten af 50’erne. En Jieldé lampe er speciel, fordi den ikke gør brug af ledninger igennem lampen til at skabe strøm. I stedet føres strømmen videre af 2 messingringe inde i hvert kugleled. Disse tager strømmen fra arm til arm, og en Jieldé lampe kan derfor bygges op med helt op til 7 arme i form af for eksempel en gulvlampe. Find også en Jieldé lampe som den 4-armede lysekrone, der er perfekt til spisestuen eller som blikfang i TVstuen. Disse fås i tre forskellige finish hos Modern Lamps — forkromet, lys børstet stål og mørk børstet stål. Ligegyldig hvilken Jieldé lampe du vælger, kan du dog vide dig sikker på, at den er blevet nænsomt restaureret af kompetente medarbejdere i butikken på Østerbro. Her har man nemlig stor respekt for alle typer af retro lamper og sørger derfor altid for at gøre dem klar til videresalg med sans for detalje, historie og kvalitet.

Find udvalget af retro lamper og møbler på www.modernlamps.dk, og få fat på din nye designerlampe allerede i dag.