Beklæd dit hus med teglsten

Vil du gerne have en husfacade som både er pæn, nemt at vedligeholde, langtidsholdbart og modstandsdygtig overfor vejret udenfor? Så er en husfacade med teglsten muligvis den bedste løsning for dig. I denne korte guide fortæller vi lidt om fordelene ved teglsten til facaden.

Lang holdbarhed,

Det gode ved facadetegl er, at man beklæder sit hus med et meget hårdt og slidstærkt materiale, som kan modstå elementerne rasen. Det gør, at facadetegl kan holde meget længe uden at gå i stykker. På den måde behøver du ikke gå rundt og lede efter sprækker i facaden og du kan i stedet koncentrere om andre ting. Den lange holdbarhed gør også, at når først du har lavet din investering, behøver du ikke bekymre dig om at bruge penge på det i lang tid fremover.

Et unikt udtryk

Facadetegl kommer i et væld af farver, så du kan selv style din facade på den måde du foretrækker. Kun din fantasi sætter grænserne for farver og mønster. Der er ofte små variationer mellem de individuelle teglsten, selv når de kommer i samme farve, og det giver på den måde et flot farvespil, når man betragter husfacaden. Facadesten er til husejeren, som ønsker et hus som folk kigger beundrende på.

Minimalt vedligehold

Der ligger ikke meget arbejde i at vedligeholde en facade med hustegl. Da de er modstandsdygtige overfor vind og vejr, kan man derfor sagtens gå hårdt til den når man skal rengøre facaden. Det kan f.eks. være med en højtryksrenser, som fjerner snavs fra dine facadetegl på samme måde som du ville rense dine havefliser.

Miljø

Hvis du køber facadetegl, er du også sikret et produkt som er mere bæredygtigt end mange andre materialer til husfacaden. Så hvis du gerne vil beklæde dit hus med en god samvittighed, kan du med fordel overveje tegl som en mulig løsning.