3 ting du skal have på dit værksted

En god garderobe på værkstedet er en stor hjælp til at holde orden og system i værktøjet, så du altid kan finde det, du har brug for. Det gælder især, hvis du har mange forskellige værktøjer og materialer, som skal være opbevaret på forskellige måder.

1. Materialeskabe

Det første, du skal have på dit værksted, er et eller flere materialeskabe. Disse skabe er tilpasset til at opbevare forskellige materialer og varer, og de har ofte inddelte rum og skuffer, så du kan have styr på, hvor alt er. Materialeskabene kan også have hjul, så du nemt kan flytte dem rundt, hvis du har brug for det.

2. Værktøjskasser

Grunden til, at det er en fordel at have værktøjskasser, er den samme som for materialeskabene. Du skal bruge værktøjskasser til at opbevare værktøj, der skal have en særlig beskyttelse. Hvis du er håndværker, har du sandsynligvis et stort værktøjssæt, som du har brug for at have styr på. Dertil giver værktøjskasser også en form for system i rodet. Da man vil typisk samle de samme typer værktøj sammen, kan det også være en stor hjælp at have værktøjskasser, så man nemt kan finde sit værktøj, når man har brug for det.

3. Rulleborde

Rulleborde har mange fordele, og kan bruges på mange måder fordi de har hjul under sig. På den måde kan man flytte rundt på bordet, så det står et sted, hvor man har bruger det mest. Hvis man har et mindre værksted, kan dette være en stor fordel, så man nemt kan skifte mellem forskellige arbejdsstillinger. Hvis man har et stort kontor, kan det også være en fordel, da rullebordet nemt kan rulles rundt i hele rummet. Vi anbefaler at få et rullebord med et lille skab. Dette giver en god og praktisk løsning, da man har muligheden for at opbevare ting, som skal være på bordet, men som man ikke har brug for hele tiden.