Vælg den rigtige gulvvaskemaskine

Tiden, hvor gulvvask på din arbejdsplads foregik ved hjælp af spand og moppe, er heldigvis forbi. I dag har langt de fleste arbejdspladser investeret i en gulvvaskemaskine, som medarbejderne enten kan køre rundt eller skubbe rundt med i gangene i supermarkedet, på lageret, eller hvor gulvet nu ellers trænger til at blive vasket.

Der findes forskellige former og størrelse indenfor maskiner, og du skal derfor lave lidt research, så du finder den rigtige gulvvaskemaskine til din arbejdsplads.

De forskellige modeller

Modellen på din gulvvaskemaskine afhænger af, hvor stort et område den skal benyttes på. Det gælder især størrelsen. Er der tale om et kvadratmetermæssigt stort firma, hvor der for eksempel. er flere lagerhaller med stor gulplads, hvor gulvet skal vaskes regelmæssigt, er det en fordel at købe en ride-on gulvmaskine, hvor man kan sidde og betjene den, lidt i stil med en havetraktor. Der kan til disse opgaver også benyttes en step-on maskine, hvor der er en lille ståplade, man kan stå på, når man kører den. Der er også walk-behind maskiner, som fås i mange forskellige størrelser, men typisk vil være lidt mindre end både step- og ride-on.

Hvis din arbejdsplads er mindre, og der er flere forhindringer, som maskinen skal udenom, det kunne for eksempel være i et kontormiljø, er det en god idé at anskaffe en kompakt walk-behind model, som er nem at manøvre og kan komme ind i de fleste hjørner og afkroge.

Medarbejder venlig gulvvask

Generelt gælder det, at du skal købe en gulvvaskemaskine, som er nem at betjene for al pågældende personale, så de hurtigt kan blive sat ind i tingene og ikke hver gang skal bøvle med det, når der skal vaskes gulv. Hvis din gulvvaskemaskine skulle gå hen og gå i stykker, kan du starte med at bestille nye reservedele hjem inden, du skifter den ud.