De mange fordele ved et epoxy gulv

Epoxy gulve er alment kendte i industrielle kredse, hvor de især er populære på grund af deres slidstyrke og fordi, de er nemme at gøre rent, hvilket er en fordel på en arbejdsplads, hvor der forventes hyppig og grundig rengøring.

Men har du overvejet, at det måske også ville se cool og stiligt ud at få et epoxy gulv i dit hjem?

Hvad er et epoxy gulv?

Epoxy er et meget slidstærkt plastmateriale. Det er et gulv med en hel glat overflade, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Det er et oplagt gulv for dig, som gerne vil have et gulv, der er nemt at rengøre, og som kan holde meget længe uden, at det kommer til at se slidt eller brugt ud. Det bliver ikke nemt ridset og suger ikke noget til sig, hvis du spilder på det, og farven falmer ikke.

Det er vigtigt at dit epoxygulv bliver anlagt af en fagperson, da materialet stivner meget hurtigt, og det kan derfor være svært at arbejde med og gøre jævnt og pænt, hvis du ikke har nogen erfaring indenfor området. Som oftest anvendes epoxy i privathjemmet som badeværelses-, bryggers- eller køkkengulv, men det er selvfølgelig udelukkende op til dig selv og den vision, som du har for dit hjem.

Epoxys mange muligheder

En af de fedeste ting ved materialet epoxy er, at det åbner op for en masse muligheder i forhold til din indretning og dit hjems udtryk. Det kan fås i forskellige farver og overfladetyper, det kan for eksempel laves i et klassisk råt betonlook, eller måske ønsker du at få et gulv i en mere unik og kraftig farve eller mønster? Når det kommer til epoxy gulve, er det kun fantasien, som sætter grænser, og du kan få det nærmest lige, som du gerne vil have det.