Vælg gronne losninger nar du skal ny renovere dit hus

Af api-user@api.flavo.io - 11 Aug 2022

Man kan ikke komme uden om at grønne løsninger er vejen frem. Med den klimakrise der brager der ud af lige nu, er det en god ide at gøre hvad man kan, for at hjælpe miljøet og klimaet til at få det bedre. Og her kan du faktisk gøre en forskel. Der er et væld af grønne løsninger du kan lave på dit hus, når du skal bygge nyt eller renovere dit nuværende hus. Se med her for at få inspiration til hvordan du kan vælge de helt rigtige grønne løsninger til dit hjem.

Vælg et grønt tag

Der er som sagt mange måder hvor på du kan hjælpe miljøet. Herunder et grønnere tag. Der findes et væld af forskellige tage du kan vælge imellem, hvis du skal have et nyt tag på dit hus. Hvis du har tegl eller andet tag i forvejen, og du bare lige skal skifte nogle teglsten ud på tage, kan det være en god ide at sætte solceller på taget. Her sparer du altså en hel del penge på varmeregningen, samtid med at du hjælper miljøet. Hvis du på den man side, helt skal skifte dit tag ud, kan et græstag måske være en god mulighed. Græs tage er blevet mere og populære med tiden. Det er både smukt at se på, og man skal ikke vedligeholde det.

Gør din have miljøvenlig

Ikke nok med at du kan gøre dit hus grønt, så kan du også gøre haven mere miljøvenlig. En af måderne hvorpå du kan gøre din have mere grøn, og ikke bare med planter, er ved et regnvandsanlæg. Her kan du altså opsamle alt det regnvand der kommer ned fra tag og tagrender, og samle det i en stor beholder. På den måde kan du vande hele din have med det vand der kommer ned fra himlen.