Benyt zhik sejlertøj til at holde armen på de kolde dage

ZHIK’s Superwarm-serie er den varmeste neopren på markedet, perfekt til de kolde vinterdage. X-serien er fremstillet af 3 mm over det hele med vandrette paneler på indersiden for ekstra isolering. V-serien er lavet af 2/3 mm neopren, og begge har ZHIKTEX-forstærkninger på knæ og ryg. 4 vejs stretch neopren giver ekstra komfort, mens Fastdry fleeceforingen på indersiden holder dig varm og tør. zhik Superwarm-serie er det perfekte valg til de kolde vinterdage.

Find det rette zhik udstyr og tilbehør her

ZHIK’s Superwarm-tilbehør er den perfekte måde at holde varmen på under koldere forhold. De er fremstillet af 4-vejs stretch neopren, er hurtigtørrende og bløde at røre ved, og de har limede og skjulte sømme for ekstra komfort. De ergonomisk formede fingre giver overlegen komfort og bevægelse, mens forstærkningerne i håndfladen giver ekstra holdbarhed. Hovedbøjlen er fremstillet af 2 mm. neopren og er vandafvisende, med flatlock-syninger og huller ved ørerne for bedre lyd. Hydrobase fleecepaneler på indersiden skaber et isolerende luftlag, hvilket gør ZHIK’s Superwarm-tilbehør til det ideelle valg til kølige vejrforhold. Leder du efter et par sokker, der holder dine fødder varme og tørre i selv det koldeste vejr? Supervarme sokker er lige det, du har brug for. Disse sokker er fremstillet af vandafvisende superstretchmateriale med hydrobase fleecepaneler på indersiden, og de holder dine fødder varme selv under de mest ekstreme forhold. Limede og skjulte sømme giver ekstra komfort og vandtæthed, hvilket gør Superwarm-sokkerne til det perfekte valg for alle, der ønsker at holde sig varme og tørre uanset vejret.

Sejlertøj fra zhik er high performance

Zhik våddragter, sejlertøj og -udstyr er de bedst sælgende High Performance-joller! Zhik er designet ud fra en lag-på-lag filosofi, der gør det muligt for dig som sejler at klæde dig 100% optimalt individuelt og afhængigt af vejret, lige nu og her. Ring til dem for en ordentlig tøjsnak, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning. De er størst i Danmark med ZHik, som de har solgt siden 2007. Derfor har de det bedste kendskab til produkterne, det største udvalg og selvfølgelig også de bedste priser.