Kom de kolde sommeraftner i forkøbet

Noget af det bedste er at sidde udenfor så længe som muligt om sommeren. Men selvom det er sommer, kan aftnerne godt blive kolde. Det kan derfor være irriterende at skulle gå ind, når det begynder at blive køligere. Stemningen er altid anderledes og god, når det er sommer, hvor man hygger sig med sine venner og griller på terrassen. Men hvis man gerne vil nyde sommeraftnerne så længe som muligt, kan det være en fordel at investere i terrassevarmer el. Det vil give en god stemning efter grillaftenen, hvor man kan sidde udenfor uden at fryse.

Fordele ved en terrassevarmer el

Når man skal ud at investere i en terrassevarmer el, kan der være mange overvejelser forbundet med købet, da der fås flere versioner. Førhen var det næsten kun muligt at købe terrassevarmere på gas. Det er nu muligt at købe terrassevarmer el. En af fordelene ved den er, at den bliver varmet hurtigere op, herved vil man hurtigere kunne få gavn af den og ikke fryse og blive kold i længere tid. Man vil øjeblikkeligt kunne mærke varmen fra den. Derudover er en terrassevarmer el god til at fordele varmen, dog har de ikke samme rækkevidde som en gas terrassevarmer, men den kan stadig dække de fleste terrasser. En terrassevarmer el er mere energieffektiv end en på gas, herved kan man spare penge på opvarmningen.

Vigtigt med en stikkontakt

Hvis man vælger en terrassevarmer el, er den knap så nem at flytte rundt på, da den er tilsluttet en stikkontakt. Det betyder, at man er bundet til at være tæt på huset, så man kan få strøm til den. Men det er også muligt at købe en lang forlængerledning, på den måde er man knap så forbundet til at være tæt på huset. En investering i en terrassevarmer el vil aldrig være et dårligt køb.