At finde den rette madras kan være svært, men vigtigt for dit velvære!

Søvn er noget af det vigtigste for at vi mennesker kan fungere. Sammen med mad og drikke, så er søvnen en topprioritet, som også bør få opmærksomhed, når vi skal vælge madras. At finde en madras som støtter dig ergonomisk korrekt er noget af det vigtigste, du kan investere i.

Hvorfor er søvn så vigtig?

Når vi sover, restituerer vi og vores krop får lov til at slappe af, samtidig med at hjernen processerer dagens begivenheder. Bliver ens søvn forstyrret, kan man opleve koncentrationsbesvær, højere trang til fedt og sukker, humørsvingninger og generelt ubehag. Så det er supervigtigt at finde den rette madras, for en god nats søvn. Dette kunne for eksempel være en Dunlopillo passion boxmadras, som viser sig at være dit perfekte match. Det som er vigtigt er at kende sin krop, og dens behov. Måske har man en gammel skade eller lignende, som skal ses til, og tages hensyn til i valg af en madras for at man kan få en behagelig søvn.

Mange forskellige løsninger

Når man vælger seng og madras er der mange muligheder for at tilpasse den til dine behov. Dette kunne være en hæve/sænke løsning, så du ikke skal ligge med 100 puder for at sidde oprejst. Det kunne også være en madras af noget specielt skum i tilfælde af særlige rygbehov. Det kunne sågar også være at man altid har ønsket sig en vandseng, og så er muligheden kommet. Det vigtigste er at du er komfortabel i din nye seng, og at den passer til dig og dine behov. Størrelsen er i dette tilfælde også vigtigt, alt efter om du sover med en partner, eller måske har småbørn, som gerne vil putte med nogle gange. Der findes en seng til alle, det er bare med at finde din seng!