Køb et design køkken fra en køkkensnedker som Culina

Hos Culina ved de godt, at der ikke er to familier, der er ens. De har sagt farvel til standardløsninger og budt velkommen til køkkensnedkere, der er eksperter i at skabe lige præcis det design køkken, der passer til dig og din families behov og daglige rytme.

Drømmer du om et nyt design køkken? Prøv Culina

Hvis eksklusivitet og godt håndværk er noget for dig, så køb et design køkken hos Culina. De laver arkitekttegnede design køkkener i høj kvalitet, som emmer af luksus. Materialevalget er altid gennemtænkt, så design og funktionalitet går op i en højere enhed. Sig farvel til standardløsninger, for her bliver dit design køkken håndlavet, og der er garanti for, at ingen har et køkken præcis som dit. Dette skyldes først og fremmest det dygtige team af designere, der hjælper dig med at udarbejde tegningerne til dit design køkken, og som har masser af idéer til unikke løsninger. Teamet er ikke blegt for at blive udfordret, og det resulterer som altid i design køkkener, der er både spændende og unikke. Dit nye design køkkens gode funktionalitet garanterer dig de bedste forhold under madlavningen, og designet udarbejdes, så det komplimenterer din personlige stil og øvrige indretning. Er du til eg, elm, douglas eller teak? Hvis ikke du allerede ved det, hjælper topprofessionelle medarbejdere dig med at vælge, og de har naturligvis et stort kendskab til træsorternes kvaliteter, så materialerne bruges optimalt i dit design køkken. Match træelementer med dine yndlingsfarver for et unikt udtryk. Med et design køkken fra www.culina.dk kommer dit hjem aldrig til at ligne naboens!

Deres køkkensnedkere skræddersyr køkkenløsninger

Dansk håndværk i høj kvalitet og unikke design er i højsædet, når Culinas køkkensnedker går i gang. Den danske familievirksomhed har eksisteret gennem mere end 30 år, og deres køkkensnedkere er kun blevet dygtigere. Her bliver der aldrig gået på kompromis med kvalitet, design og funktionalitet. Hvert enkelt køkken udarbejdes i specialdesign af nogle af landets absolut bedste køkkensnedkere. Køkkensnedkeren udvælger, i samarbejde med dig, kvalitetsmaterialer til dit nye køkken, hvorefter køkkenelementerne laves i specialmål i hånden. Derfor er du også garanteret, at ingen har et køkken præcis lige som dit. Culina har deres eget værksted med køkkensnedkere, der altid står klar til at hjælpe dig med at føre dit drømmekøkken ud i livet.

Bestil en brochure med masser af inspiration på www.culina.dk, og book et uforpligtende intromøde.