Få farve ind i din stue

Stuen er et hjem, som man ofte bruger mange af sine timer i. Det er både et sted for hyggen, men også et sted til at slappe af i. Derfor handler det om at finde elementer, som kan være med til at skabe begge dele for dig og evt. din familie eller venner. Det kan være, at der er nok siddepladser til mange gæster, eller at sofaen ud mod vinduet eller måske mod et fjernsyn, som kan være et samlingspunkt. Fælles for alt er at væggenes farve er et godt sted at starte.

Du kan male dine vægge

Når man siger farve på væggen, tænker mange først en stærk farve, som man tydeligt ser – men det behøves det slet ikke at være. Ofte kan en naturlig beige eller brunlige farve være med til at skabe et roligt og dejligt rum. Hvis man går efter noget lidt mere vildt, så skal man endelig bare begive sig ud i de stærke farver.

Sofaen er nogle gange det svære valg, da den fylder meget i rummet. Den kan derfor blende lidt ind i rummet, hvis den har samme nuance som en eller flere af væggene. Derudover kan det være smart at undersøge hvilken sofa der kan passe bedst ind i stuen, det kan være en Lavar sofa eller en Kornum sofa eller noget helt tredje – se også hele udvalget af Sofaserier hos Lauridsensmøbler, der er rigtig mange forskellige at vælge imellem.

Tips

Det er generelt en meget god ide at holde lidt afstand mellem sine møbler, hvis man går efter et mere minimalistisk udtryk. Det samme gælder i forhold til vægpynten. Her kan det være en smart ide, ikke at have for mange forskellige ting oppe at hænge, og samtidig ikke for mange ting. Hvis man derimod går efter det modsatte udtryk, så skal man bare hænge flere ting på væggene.