Vipp skraldespand giver dig dansk design og kvalitet

Vipp skraldespand er dansk designet med fokus på rene linjer, elegance og enkelhed. Vipp lægger også vægt på funktionelle og praktiske egenskaber i alle sine produkter. Johannes Fog tilbyder et bredt udvalg af Vipp skraldespand, herunder bordlamper, gulvlamper, pendler, spots, væglamper, badeværelseshylder, badeværelsesspejle, pedalspande, bruseskrabere, brødkasser og håndklædeholdere. Hvis Vipp er et af dine yndlingsmærker, så gå på opdagelse i deres mange stilfulde og praktiske Vipp skraldespand allerede i dag.

Pynt dit hjem med design gennem Vipp skraldespand

Holder Nielsen var kun 17 år gammel, da han vandt en bil i et lotteri. Men i stedet for at beholde bilen, solgte han den og brugte pengene til at købe en drejebænk. Dette viste sig at blive et afgørende øjeblik i hans liv – og i Vipps historie. Nielsen fortsatte med at bruge sin drejebænk til at skabe stålprodukter til både praktiske og æstetiske formål. Hans arbejde blev bemærket af den danske arkitekt og designer Arne Jacobsen, som bestilte ham til at skabe flere stykker til sit ikoniske SAS Royal Hotel i København. Dette markerede begyndelsen på et langt og frugtbart partnerskab mellem Vipp og Jacobsen, hvor sidstnævnte var med til at sætte virksomheden på landkortet internationalt.

Vipp skraldespand giver dig en masse muligheder

Pedalspanden er et af VIPP’s mest populære designs. Produktet har eksisteret siden virksomhedens start og er kommet til at definere VIPP i mange år. Pedalspanden er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller virksomhed, og var oprindeligt kun beregnet til det professionelle marked. VIPP’s nye generation så dog potentialet i at bringe spandene ind i hjemmene, hvilket for længst har glædet både danske og udenlandske forbrugere. Produkter fra VIPP’s nye æra har også vundet popularitet blandt brugerne. Design-DNA er kernen i alt, hvad Vipp producerer. Virksomheden tager udgangspunkt i klassiske stilarter og traditionelle materialer som rustfrit stål og gummi. Men Vipps chefdesigner, Morten Bo Jensen, har også et skarpt øje for det moderne. Det resulterer i produkter, der er både tidløse og relevante. Kvalitet er i højsædet hos Vipp – hver enkelt genstand er designet til at holde hele livet og blive et værdsat arvestykke. Funktionaliteten er også vigtig og sikrer, at hvert produkt tjener sit formål på smukkeste vis. Med andre ord er Vipp-designs bygget til at holde til tidens tand – og til at se godt ud i den forbindelse.