Grusdirekte dk har pyntesten sø til dig

Af Peter - 11 Jul 2022

GrusDirekte.dk leverer grus, sand, sten, granitskærver og meget mere! Dette gør de til en lang række af tilfredse kunder, der alle er glade for den gode service og de billige produkter. GrusDirekte.dk leverer mere end 1.200 tons materialer hver uge, sådan at du nemt får fat på enten pyntesten sø eller bundsikringsgrus.

Hos GrusDirekte.dk finder du flotte pyntesten sø

Pyntesten sø er små sten, som suges op fra havet og efterfølgende kan bruges til indkørsler, gårdspladser, dræn eller som pyntesten i haven. Pyntesten sø i størrelsen 8-16mm er specielt velegnede til netop disse formål, da de ikke sætter sig fast i både dæk og skosåler. Pyntesten sø blev også kaldt Ærtesten sø, og fås i bigbags bestående af enten 250, 500, 1000 eller 1500 kg med sten, som måler 8-16 mm. De små pyntesten sø måles altid på den korteste led og er derfor ofte længere på den lange led. Den praktiske længde af pyntesten sø er derfor gennemsnitligt mellem 8 og 32 mm. Pyntesten sø i denne størrelse bruges også i støbemix, hvis man arbejder med mindre støbeopgaver. På www.grusdirekte.dk får du altid ekspres levering fra 995 kr., hvilket ofte er inden for 24 timer, men kan arrangeres til inden for bare 4 timer i bestemte områder.

Byg solide veje eller stier med bundsikringsgrus

På www.grusdirekte.dk finder du dog mange flere typer af sten end bare pyntesten sø. Bundsikringsgrus er for eksempel nemt at få fat på, hvis du mangler stenmaterialer til etablering af veje eller stier. Bundsikringsgrus består af en blanding af sten fra mellem 0 og 80 mm, også kaldet “ballast”. Kælenavnet vidner om stenens store bæreevne, der gør den oplagt som bund, når man etablerer veje, hvor meget eller tung trafik skal kunne køre. Bundsikringsgrus lægges nemlig som det nederste underlag i mange udendørs projekter og beskytter på denne måde de øvrige lag mod fugt og vand, samtidigt med at det udgør belægningens bærende lag. Dette gør bundsikringsgrus yderst nødvendigt i alle tilfælde — uanset om du anlægger gangstier, indkørsler eller veje. Undlader du at anlægge bundsikringsgrus, ender du typisk med sætningsskader, da vandet i underlaget vil fryse og således udvide sig. Det er derfor altid anbefalelsesværdigt at investere i et underlag af bundsikringsgrus, også selvom at det ikke har en umiddelbar effekt efter anlæggelsen. Mængden afhænger selvfølgelig af projektet størrelse, og du kan derfor købe bundsikringsgrus løst i den ønskede mængde på www.grusdirekte.dk.

Besøg derfor GrusDirekte.dk, hvis du mangler enhver form for grus, sand eller sten. Her finder du også masser af hjælp at hente, hvis du skal vælge det rigtige produkt, eller vurdere hvilken mængde du har behov for.