Gør noget godt for verden og din krop med bæredygtig strik

Der ligger mange tanker bag et Skovhuus Strik – hvordan det passer, hvordan mønsteret skal se ud, hvilket garn der skal bruges, hvordan det holder i vask osv. De sidste par år er de begyndt at lægge endnu flere tanker bag deres strik – og her tænker de især på miljøet. Det har resulteret i to nye kollektioner, hvor der er sat ekstra fokus på deres valg af garn og hvad det er lavet af. Nedenfor finder du deres to kollektioner, reloved og Organc Cotton, hvor de har sat ekstra fokus på deres materialevalg. Du kan læse mere om hver enkelt kollektion under deres faneblad.  Læs mere omkring bæredygtig strik her.

Økologisk bomuld lavet under ordenlige arbejdsvilkår

Er du på udkig efter økologisk bomuld? Skovhuus tilbyder et bredt udvalg af modeller i 100 % økologisk bomuld. Deres økologiske bomuld er dyrket uden brug af pesticider eller farlige kemikalier, hvilket sikrer, at det er sikkert for både dig og miljøet. Med deres tætte samarbejde med deres leverandør og danske produktions- og designteam har de skabt styles, der er både holdbare og komfortable. Økologisk bomuldsstrik er til fordel for dig på flere måder. For det første kontrolleres produktet grundigt for farlige kemikalier, og dets spildevand bliver renset. Det betyder, at en Skovhuus strik i økologisk bomuld aldrig indeholder stoffer, der kan give dig allergiske reaktioner. For det andet anvendes der ikke tvangsarbejde eller børnearbejde i produktionen af økologisk bomuld. Det sikrer, at de arbejdere, der er involveret i produktionsprocessen, behandles retfærdigt og har gode arbejdsvilkår. Endelig gavner disse strenge krav også miljøet ved at sikre, at der ikke frigives skadelige kemikalier til luften eller vandet under produktionen.

Bæredygtig strik med fokus på miljø og tøj

Hvis du er på udkig efter en strik, der er god for både miljøet og din hud, så er Skovhuus økologiske bomuld det perfekte valg. Skovhuus økologiske bomuld er dyrket uden brug af skadelige pesticider eller kemikalier, hvilket gør det meget mere skånsomt for miljøet. Desuden er bomulden omhyggeligt dyrket for at sikre, at planterne er sunde og stærke – hvilket betyder, at der er brug for mindre vand og energi til at producere det færdige produkt.