Profilmetal A/S forhandler tagplader og stålprofiler i høj kvalitet

Når der skal lægges nyt tag, er det helt sikkert værd at vælge et ståltag, da disse kræver langt mindre vedligeholdelse end andre typer. Hos Profilmetal A/S kan du finde alt, du skal bruge, når du skal lægge ståltag, uanset om det er i privat eller erhvervsrelateret regi. Dette inkluderer både tagplader, stålprofiler, inddækninger samt meget andet, og deres produkter er altid i høj kvalitet.

Tagplader i stål kræver minimal vedligeholdelse

Er du ved at finde det rette tag til dit byggeprojekt, så er det helt sikkert værd at tage ind forbi Profilmetal A/S. De forhandler nemlig et bredt udvalg af tagplader i stål med forskelligt udseende, hvoriblandt du med sikkerhed kan finde en variant, der matcher dit hjem. Du kan blandt andet finde tagplader med et klassisk tegllook eller vælge trapezplader. De forskellige tagplader kan desuden fås i flere farver og former, og dette giver dig mulighed for at give dit tag det helt rigtige look. Det betyder blandt andet også, at du kan vælge tagplader med teglstenslook, der rent faktisk ligner de klassiske, røde teglsten. Men ved at vælge tagplader i stål sparer du dig selv for en stor del af vedligeholdelsen. De er nemlig ikke bare kendt for deres holdbarhed, men også den minimale vedligeholdelse, de kræver. Stål samler nemlig ikke mos og skidt, og det udskiller heller ikke radon, gasser og flygtige kemikalier. Det er dermed det oplagte valg, hvis dit hjem trænger til nyt tag. Og vælger du at købe materialerne hertil på profilmetal.dk, kan du være sikker på, at både tagplader og tilbehør er CE-godkendt, så det møder alle de nødvendige krav.

Stålprofiler er en god løsning til både tag og facade

Hos Profilmetal A/S har du også mulighed for at investere i et bredt udvalg af stålprofiler, der kan bruges til både tag og facader på skure og lignende konstruktioner. De kommer altid i den bedste kvalitet og kan fås i flere højder. Du kan vælge stålprofiler, der spænder fra 18 mm til 35 mm i højden. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde stålprofiler, der matcher lige netop dit projekt. Alle de stålprofiler, du finder på profilmetal.dk, er på samme måde som deres tagplader naturligvis CE-godkendte, så du kan være sikker på, at produktet overholder gældende love indenfor EU. Derudover så forhandles de også i et væld af forskellige farver, hvilket gør det muligt for dig at matche dem med projektets øvrige materialer, uanset om de skal benyttes til tag eller facade. Alt efter hvilke stålprofiler du vælger, har du faktisk helt op til 14 farver at vælge imellem. Da det danske vejr kan være uforudsigeligt, er det en god ide at tilvælge antikondens til stålprofiler. I perioder med rigtig meget nedbør, kan der nemlig danne sig kondens, som kan udvikle sig til dryp fra profilerne, men dette kan du undgå med denne antikondens-løsning. Er det noget for dig, bør du tage ind forbi profilmetal.dk.

Profilmetal A/S står altid klar til at tilbyde dig et udvalg af ståltag og tilbehør til gode priser. Derudover får du hos dem også både dag til dag-levering på udvalgte inddækninger og op til 40 års garanti.