Plankegulve til lavere priser hos www.billigetraegulve.dk

Kigger du efter et lækkert plankegulv til en god pris? Så besøg Billige Trægulve på hjemmesiden www.billigetraegulve.dk, hvor du f.eks. finder herregårdsplank, sildebensparket og lamelparket, men også et stort udvalg inden for laminatfliser, laminatgulve og vinylgulve. Hvorfor gå på kompromis med kvalitet og pris, når man kan få begge dele?

De lækreste plankegulve på markedet – langt billigere!

Hos billigetraegulve.dk kan du vælge de flotteste plankegulve. Se f.eks. deres Eg Plank Varius, der kommer med en naturlig matlak, som egner sig perfekt til det moderne, danske hjem, hvor man også søger et rustikt look. Fantastisk herregårdsplank i eg er også en trendy og stilfuld løsning, man kan få til en særdeles skarp kvadratmeterpris hos webshoppen.

Fra drøm til virkelighed

Drømmen om et nyt plankegulv kan hurtigt sætte sig i kroppen. Hos Billige Trægulve er man i stand til at få meget mere plankegulv for prisen samt vejledning i første klasse. Trægulvene kommer direkte fra førende leverandører i Europa, og når mellemleddet er skåret væk, så sænkes prisen – noget som kunder hos Billige Trægulve kommer til at nyde godt af. Med deres udvalg beviser de, at plankegulve sagtens kan være billige. Der er ingen grund til at gå på kompromis med dine ønsker, uanset om du ønsker et mørkere eller lysere plankegulv. Eller om du ønsker et rustikt look eller en naturlig matlak.

Plankegulve med rabat på billigetraegulve.dk

Du er i stand til at spare en væsentlig sum penge året rundt hos Billige Trægulve, men i udvalgte perioder vil du opleve ekstra nedsatte priser. Og så er det med at slå til! Der er en masse fordele ved at bestille plankegulvet hos dem. De tilbyder gratis levering, support fra 8-20 (alle dage!) og naturligvis sikker betaling online. Tag et kig på deres plankegulve i dag.

Andre typer af gulve – laminatgulve, korkgulve m.m.

Hos www.billigetraegulve.dk leverer de også laminatgulve i topkvalitet. Laminatgulve er på alle måder det praktiske valg til dem, der ønsker en slidstærk belægning i høj kvalitet, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Af denne grund ser man ofte laminatgulve ved områder, der er meget trafikerede.

Korkgulve er også et populært valg, da man nemt kan montere disse med et kliksystem. Mange afholder sig fra at købe nyt gulv her og nu pga. monteringen, men med korkgulve har mange ingenting at frygte. Det er et underlag, som også bør overvejes, inden man træffer den endelige beslutning.

Ved du ikke om plankegulve, korkgulve, laminatgulve eller en anden type er bedst for dig? Så kontakt kundeservice, og få sparring med en professionel.