Relining er en teknik der anvendes til at skabe et nyt rør inde i det defekte rør

Af Peter - 23 May 2022

Relining er en teknik, der anvendes til at skabe et nyt rør inde i det defekte rør ved hjælp af en strømpe. “Strømpen” består typisk af en belægning af polyesterforing eller en speciel glasfiber, der er hærdet med polyester, epoxy eller silikat. “Strømpen” pustes op som et rør inde i det eksisterende rør med brud, utætheder eller revner. Når strømpen er hærdet, skabes der effektivt et nyt lag rør inde i det gamle rør, som lukker revner og huller fuldstændigt. strømpeforing er en metode, der anvendes til også at løbende reparation af større beskadigede områder. Strømpeforing kan bruges til at reparere rør, der er revnet, utætte eller knækket. Strømpeforing er en effektiv måde at reparere rør på uden at skulle udskifte hele røret. Find udvalg af udstyr til strømpeforing online.

Kvalitetsarbejde af høj kvalitet og lang levetid

Hvis du vil udføre en sokforing, skal du bruge noget særligt udstyr og materialer. Her på vores webshop har vi alt det, du skal bruge for at udføre et kvalitetsarbejde af høj kvalitet og lang levetid. Til selve foringen skal du bruge en foring. Vi kan levere foringer i alle de størrelser, du har brug for. Vi har også et udvalg af lagerførte kalibreringsslanger i standardstørrelser. Du skal også bruge noget epoxy med forskellige hærdningstider, afhængigt af det arbejde, du udfører. Vi fører også relininguds og andre nødvendige kemikalier. Så hvis du ønsker at lave en sokforing, skal du sørge for at tjekke vores webshop for at finde alle de forsyninger, du har brug for.

Specialiseret sig i design, udvikling og fremstilling af professionelt kloakudstyr

C-TV Technology er en privat ejet virksomhed, der har specialiseret sig i design, udvikling og fremstilling af professionelt kloakudstyr. Vores produkter sælges både gennem vores egen salgsstyrke og udvalgte forhandlere. Gennem mere end 20 år har vi opnået et solidt kendskab til kloak- og byggebranchen. Vi har vores hovedkontor i Aalborg, hvor vi tilbyder service og eftersyn af dit kloakudstyr. Skulle du ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde det strømpeforingsmateriale, du har brug for.