Rewind Workshop er et dansk møbelfirma med fokus på detaljer

Rewind Workshop er et dansk møbelfirma med fokus på detaljer. Rewind Workshop blev født under en stor middag på den berømte restaurant The Brick i Vietnam, hvor de dygtigt blander genbrugsmaterialer af metal, træ og nye lette designs i en næsten skandinavisk tradition. Filosofien bag Rewind Workshop er at skabe smukke og tidløse møbler, der vil stå sin prøve både i kvalitet og design. Alle deres møbler er håndlavet af dygtige håndværkere, der kun bruger de bedste materialer. Hvis du er på udkig efter unikke, velproducerede møbler, så er Rewind Workshop bestemt værd at tjekke ud.

Rewind Workshop brænder vi for at bruge genbrugsmaterialer og genbrugte materialer

Hos Rewind Workshop brænder vi for at bruge genbrugsmaterialer og genbrugte materialer til at skabe unikke, unikke rekvisitter til vores kunders fortællinger. Uanset om du er på udkig efter en rå, industriel stil eller en let og raffineret skandinavisk æstetik, har vi erfaringen og ekspertisen til at føre din vision ud i livet. Vores materialer er nøje udvalgt på baggrund af deres unikke egenskaber og kvalitet, hvilket sikrer, at hvert stykke er helt specielt. Så hvis du er klar til at fortælle din historie med genbrugsmaterialer og genbrugsmaterialer.

Rewind workshop med mange års erfaring

En møbelfabrikant, også kendt som en snedker eller møbelsnedker, er en faglært håndværker, der har specialiseret sig i design, skabelse og produktion af træmøbler. Disse fagfolk arbejder med en bred vifte af materialer, herunder træ, metal og genbrugsmaterialer, for at skabe møbler af høj kvalitet, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende. Med fokus på kvalitetshåndværk og sans for detaljen hjælper disse dygtige fagfolk med at føre vores kunders kreative visioner ud i livet. Uanset om du er på udkig efter et elegant spisebord eller en stilfuld bogreol, har vores dygtige møbelsnedkere de færdigheder og den erfaring, der er nødvendig for at levere et godt stykke møbel.