Byd fremtiden ind i hjemmet med wiser smart home fra yousave dk

Af Peter - 08 Nov 2022

Vil du have et innovativt og smart hjem, så kan det være en fordel, at du tager ind forbi YouSave.dk. Hos dem finder du alt, du skal bruge til dit hjem. Det inkluderer bl.a. Wiser Smart Home, der har flere spændende og uundværlige elementer til hjemmet, som du kan styre let og enkelt fra en app.

Wiser Smart Home giver kontrol lige ved hånden

Fremtiden kan allerede flytte ind i dag, med de smarte produkter fra Wiser Smart Home. Hos YouSave.dk finder du alt i Wiser Smart Home, der kan gøre det nemmere for dig at styre elektronikken i dit hjem. Wiser Smart Home produceres af LK, der er kendte for deres gode produkter i høj kvalitet. Derfor kan du også forvente effektive og pålidelige produkter i denne serie. Du kan holde styr på utroligt mange forskellige aspekter af dit hjem lige fra telefonen. Du kan nemlig forbinde Wiser Smart Home til alt fra stikkontakter og relæer til termostater og overvågningskameraer. Når du vælger dette smarte og praktiske system, så kan du styre det hele fra appen Wiser by SE. Den er nem at betjene, og du kan let holde styr på indeklima, overvågning, lys og meget mere, alt efter de Wiser Smart Home enheder, du har i hjemmet.

Slå notifikationer til med Wiser Smart Home

Med Wiser Smart Home kan du vælge at få tilsendt notifikationer, når der sker noget i hjemmet. Det kan bl.a. være hvis et vandrør springer, eller andet, der kræver din opmærksomhed. Du kan gennem gateways tilslutte enheder, som ikke kan tilsluttes Wiser Smart Home alene gennem appen. Er det lettere for dig, at der er stemmestyring, så har du mulighed for dette. Det er ikke bare for at have et smart element, det er nemlig også utroligt praktisk for dem, der af den ene eller anden grund ikke kan bestyre knapper. Med Wiser Smart Home kan du vælge mellem to programtyper. Det er “Scenarier”, hvor du kan skræddersy dit hjem efter dine behov og ønsker. Det kan aktiveres gennem en tidsplan eller ved at trykke på en knap. Du kan bl.a. bruge “Sluk for alt”, der er en funktion, der slukker alt det, der ikke skal være tændt, når du eventuelt tager du ad døren. Den anden programtype er “Automatiseringer”, der igangsættes automatisk, når de betingelser, du har sat, er opfyldt. De kan også gøres automatiske på udvalgte dage eller dagligt. Det kan bl.a. være ved lys, så det følger lyset udendørs. Lær meget mere om Wiser Smart Home på YouSave.dk.