Sådan bygger du den perfekte terrasse 

Af Line - 07 May 2024

Står du og skal bygge den perfekte terrasse til sommerens solrige dage? Så kan der være nogle ting, som er gode at have styr på inden du går i gang. Det er essentielt at man tænker over terrassens størrelse, hvilke materialer man skal bruge – herunder træ, skruer og værktøj, samt indretningen af den efterfølgende. 


Skaf de rette materialer 

Når du skal i gang med at bygge din terrasse, er det vigtigt du vælger de helt rigtige materialer. Det mest populære valg, er at bygge sin terrasse i træ. Her kan det være en idé at vælge skjulte skurer, for at skrue op for det æstetetiske udseende på terrassen. Et godt valg til skjulte skruer er deck pro skurer, som er en stabil og rustfri skrue, der er let at arbejde med. Disse skruer kan du læse mere om hos NKT fasteners, hvor det også er muligt at købe dem, du skal bruge til dit terrasseprojekt. 


Størrelsen på terrassen 

At bygge en terrasse er et større projekt, og det er derfor vigtigt du overvejer størrelsen af den, inden du går i gang. Sørg for at få målt op og lavet flere tegninger, så du kan danne dig et visuelt blik over, hvordan terrassen kan komme til at se ud. Ved at bestemme størrelsen, ved du også hvor meget træ og hvor mange deck pro skruer du skal skaffe til projektet. 


Indretning af terrassen 

Når du endelig er færdig med at bygge din terrasse, er det tid til at indrette den. Det kan være en idé at dele den op i zoner, og overveje om du ønsker overdækning, som kan skabe lidt skygge eller læ, alt efter vind og vejr. Indret din terrasse, så skaber hyggelige omgivelser for dig. Med valget af deck pro skruer, er du sikret et æstetisk underlag, som giver plads til en kreativ indretning.