Organiser din kummefryser 

Af Line - 15 May 2024

Hvis du ejer en kummefryser, kender du helt sikkert til det uoverskuelige rod, som den hurtigt kan blive til. Men dette findes der løsninger på, for med tre steps kan du hurtigt skabe dig en organiseret og overskuelig kummefryser, som gør det let at finde, det du skal bruge. 


Kurve til kommefryser

Det første step til at organisere din kummefryser, er at købe nogle kurve til kommefryser. Disse kan hjælpe dig med at gøre din kummefryser overskuelig at finde rundt i, og gøre det nemt at organisere. På den måde sikrer du også at dine madvarer i bunden, ikke kommer til at ligge for længe og blive for gamle. 


Opdel i madvarer 

Det næste step til at skabe overskuelighed i din kummefryser, er at du opdeler dine madvarer. Med dine nye indkøbte kurve til kommefryser, kan du nemt opdele dine madvarer så du har eksempelvis kurve med kød, kurve med grønsager og kurve med brød. Dette er med til, at gøre det nemt når du skal tage madvarer op til aftensmad, idet du ved hvad der ligger i hver kurv. 


Opsæt dine kurve i lag

Det sidste step til at organisere din kummefryser, er at opsætte dine kurve til kommefryser i lag. Det smarte ved kurvene er nemlig at de kan stables, og du derfor nemt kan lave lag med de forskellige madvarer. Så behøver du ikke længere at rode hele fryseren igennem, for at finde netop det du leder efter. Fra nu af, kan du nøjes med at kigge i de kurve, hvor den valgte madvare hører til.

Hvis du følger disse tre steps, kan du på ingen tid få organiseret din kummefryser, så du ikke længere skal bruge lang tid på at lede efter aftensmaden. Dette kan både være tidsbesparende, men også være med til at give en god følelse af overblik, når du kigger i din fryser.